Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Friday, March 25, 2011

awak rase awak gorgeous ?


assalammualaikum .

first tyme wo aku di tag sama itu roomate. teruja * nanges.
oke ta sabar nak siapkan sampai abes ^^


upload gambar dari PC ye,cepat upload sekarang !




ok.done upload gambar dari lapy aku!

: Cerita pasal gambar tuh :
--->gamba nie mase wat full reherseal untuk pegi pertandingan koir ILKKM peringkat kebangsaan kat Kolej Jururawat Melaka. ni la satu2 nye gambar yang ade muke kami semua 1 group dan juge pengajar2 kiteowang. yang pakai baju oren tuh tuh la cikgu koir yang sangat superb woo. pandai maen piano ;)

: Bila kali terakhir anda makan ayam ? :
---> mase lunch. makan ayam goreng .

: Lagu terakhir anda dengar ? :
--->back to december by taylor swift. awesome lha ;)

: Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini? :
--->dengar hot fm sambil berangan kawen anak raja . * pengsan

: Selain dari name sendiri, anda dipanggil dengan name ape ? :
--> yaya : owang kampung lha yang panggil

: Tag lagi 8 orang *ramainye.... :

: Siapa no 1? :
--> kawan mase skula menengah.

: Cakap sesuatu pasal no 5 :
--> bakal misi yang akan tamat belaja bulan nam nie. gorgeous okieh ;)

: Orang no 3 ade hubungan dengan sesiape ? :
dengan baby boom nye lha . awww. suwit

: Bagaimana pula dengan no 4 ? :
-->sangat kreatif dalam penulisan. ske tengok style beliau

: Pesanan buat no 6 :
-->teruskan lagi awaknye penulisan yang comel n kelaka tuh ;)

: Kata-kata cinta buat no 2 :
--> tak buleh la. beliau terima kata2 cinta dari cik irfan sajja . kan kan

: Berikan 5 perkara yang anda tahu pasal no 1 :
--> sweet
-->lemah lembut
--> taken sama si pelayar
--> study kolej islam melaka
--> suke tulis belog

: Persamaan antara kambing dengan lembu :
--> sama2 buleh di wat korban mase raye aji nanti

: Perasaan bile buat tag ini :
--> seronok. sebab rase macam tengah jawab soklan final.haha.

: Adakah anda tahu rizman itu sengal ? :
-->ta baek mengata owang. hahaha

: Gay or les ? :
--> i want mai boyfie unly ^^


selesai pun akhirnye. skunk mao g bw je. tengok ade tak lagik tag2 cam nie lagik. nak wat.* wink wink

3 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

nad , tag nie myra da pena wat laa yunk...:)
btw , tengs for tag...^^

aduh...sweet n lemah lembut yang xmenahan tu...hehehe...:P

intanurulfateha said...

omaigod. name ai da tuka jadik intan nur irfan kah? hihihi.

malas buat tag neh
malas malas malas :P

aLieF si Muncung ManiS said...

jeng jeng jeng..muncung man datang ni..sbb alief rasa mcm ada orang panggil alief utk minta bantuan(ada org tag alief)..hehehe..okay,selaku seperhero yg bergelar muncung man,alief akan teruskan update entry2 yg buat awk happy sbb alief taknak tgok awk dan pembaca2 lain sedih...huhu..itulah tugas superhero..menjaga keamanan dan kegembiraan awk dan pembaca..heheheh..thanx nad..