Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Friday, November 26, 2010

lulus = pass

ehem ehem. dengan ini diumumkan bahawa cik nurul nadia telah pun lulus exam untuk sem 5 ini ^_________________________________________^

hambek kaw. tuh senyum ke hape. emm alhamdulillah. akhirnye penat lelah berbaloi. walaupun ta taw pointer bape, tapi at least ta paya memikirkan nak repeat2 nie agy. weeeeeeeeeeeee.. mau celebrate mau celebrate. tepi pantai. buleh ta enchek faez ? hahaha. ngade kan awek awak sowang nie. memang pon. terlebih ngade + gedikss.. haha. mengaku sendiri b4 awak kritik saya. hahaha :D
huh! ou. arine aku cuti. dan esok jugga. mao buad ape? aiyarkk. tydo je kot + latihan koir INTENSIVE okie. next week da event nya. berdebar + ta saba. ta sangka perkara yang aku ta suke dulu akhirnye menjadi satu kesukaan aku yang teramat sangat. huhu. skunk nie baru la aku pecaye dgn kate2 orang. jangan benci sanagt dengan sesuatu perkara atau seseorang itu. ta mustahil satu ari nanti kaw akan terjatuh hati la pada 'perkara' atau 'orang ' itu. ahakzzz.. kelaka kan.. tapi terus terang la babe. aku memng da sayang kat group koir nie. rase harihari ta bermakna tanpa mereka . haha.. ayat geli nak mam. nyek nyek nyek




1 comment: