Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Friday, January 17, 2014

azam tahun baru untuk hari ke 17


alhamdulillah da masuk 17 hari da untuk tahun 2014 ni. almaklumlah orang kerja shift ni bizi memanjang nau nau sampai new year pun tak sempat nak wish pape . tak sempat nak bagitahu azam baru lagi. kelas kan. haha. ok tak kelakar

apa? nak tahu jugak azam kite? hahaha
azam tahun lepas carry forward la ke tahun ini. aci ke idok? 


sebenarnya azam nak kurus nk bukan takat datang waktu tahun baru je. tapi tiap tiap kali bangun tidur duk la berazam 

'harini nak makan sikit'
'petang karang nak bersenam'
'kurangkan nasi lebihkan air'

tapi harammmm

pantang ade makanan mulut laju je nak mengunyah. mane tak bambam ye dak
bak kata kevin zahri makan nasik itu penting tapi kena makan sebesar penumbuk je. mampu??

harap harap tahun ni azam tu mampu la di capai. walaupun rasanya macam kena bawak ke tahun depan jugak kot. haha :D

DINNER NURSING 2/2008 MAY 2011



JAMUAN RAYA WAD SEPTEMBER 2013 =.=


tengok ler betapa berkembang nye di situ. sampai tak sanggup tengok. HAHA

kata orang hati senang

tapi hati senang biar hati je la. yang lain pun berkembang dengan senang da kenapa? tak faham. mungkin salah makanan dalam mangkuk itu. kahkah :D

takpela. biar berkembang janji sihat ye dok 

oklah nak pegi main badminton jap ni. haha. dan dan nak main badminton kan. tah hape hape beliau ni


#terimakasih :)



1 comment:

KakNi Sihat Cantik said...

alahai... x de lah sekembang mana pun... ho ho ho... amalkan pemakanan sihat, nasihat untuk saya sendiri jugak...