Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Sunday, May 12, 2013

Contest Precious Prince and Princess



*klikbanner*

hadiah :

One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

blog ni takde lah sepopular mana pon. tujuan asal blog ni wujud dulu pun sebab kekonon nak buat macam diary la . kalao tak silap akhir 2008 sampai sekarang aku masih empunya blog usang ni :')

blog ni lebih banyak mengenai peribadi dan kerjaya . sekarang ni banyak pulak contest yang menempek kt blog ni. HAHA . oke tuh je. peace ^^V

#terimakasih

4 comments:

Firaa ♥ said...

tysm for joining. Good Luck then dear :)

nurul ezzatie zulkarnain said...

datang dari contest yang sama =)

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

Syazwani Afandi said...

Singgah sini dari contest yang sama :)all the best :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

Syazwani Afandi said...

Singgah sini dari contest yang sama :)all the best :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html