Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Thursday, April 4, 2013

simple giveaway




*klikbanner*

kelebihan blog sendiri?

hmm *pikir

rasenya kalao nak cakap pasal blog, wajiblah kita sendiri akan puji blog kita yang tak seberapa ni kan ;))
haha
anyway, rasanya blog SUPERNADDYSS ni simple sahaja
dulu ada lah letak autoplay lagu feveret kunun kununnyee
tapi bila tengok survey , kebanyakan blogger taknak atau mengatakan yang ade lagu kat blog, akan mengganggu konsentrasi berblogwalking mereka dan membuatkan blog berat dan lambat loading, maka saya pon mendelete la autoplay tersebut . 

kebanyakan blogger sekarang da guna blogskin, tapi masalah buat saya, sebab saya kurang pandai bab bab ini, maka apa yang anda lihat di blog saya, ini lah sahaja yang mampu saya lakukan . pis :)

simple itu mudah
mudah itu menyenangkan :D

tamat : 13 april 2013

#terimakasih

3 comments:

Nurul 'Aiziz said...

http://princesaiziz.blogspot.com/2013/04/segmen-click2-iklan-tabung-online.html#
jemput meriahkn 1st segmen az ^_^

Izza Sakura said...

tq join,gud luck,hehe

✿ MiszNoni ✿ said...

dari GA yg sama . jemput singgah :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html