Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Saturday, February 23, 2013

segmen : song in my heart





*klik banner*

tajuk lagu : forever love

penyanyi : lee wang hom

sebahagian lirik yang bawa makna : 

wo zhi xiang  yong zhe yi bei zi qu ai ni
i really want to spent my whole life time loving you

suka sangat sebab first time suka lagu cina, sanggup hafal bahasa cina , sanggup carik kat kbox nak karaoke lagu ni tapi malangnya bila bukak part penyanyi chinese blank, sebab sume tulisan cina, so tak dapat carik. haha :D

forever love

tarikh tutup : 26 februari 2013

#terimakasih







8 comments:

Hanida Moss said...

hihi semangat betul nak hafal lagu mandarin eh.. mandarin kan? :D

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;D
Lagu mandarin? ^_^

Iyraa Cariyno said...

jom join dan memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

Iyraa Cariyno said...

jom join dan memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

Adilah Asari said...

wah..bestnya pandai bahasa cina..yaya pun tgh dlm proses pembelajaran bhasa asing nih..huhu.."itali" ^_^

Mymy Mushie said...

jom join , hadiah hampir RM300 ....

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Sally Samsaiman said...

dtg check entry penyertaan :)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html