Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Friday, March 2, 2012

kecewa ke sakit hati ?



baru balik dari membeli dan kemudian membelah *supink
terus update entry ni

niat hati tanak share kat sesape pun
tapi sebab atas desakan naluri yang memuncak aku gagahkan jugak untuk menekan keyboard ini *hyperbola sgt

boleh tak nak cakap yang aku tengah sakit hati dan marah pada seseorang?
harusla boleh kan. da ini blog aku ><

*sigh

entahla.
sedangkan aku tak punye apa apa pun perhubungan dengan beliau
jadi pada pandangan anda WAJIBkah aku rase atau pun membiarkan rasa ini menguasai aku?

rasa apa?rasa benci, kecewa, sakit hati, tak faham, sedih, nak merajuk
sume laaaaa

sebab ?

aku text die tak balas
tego ape pun tak
cakap ape pun tak

oke

aku tahu aku tak BERHAK nak rasa macam tuh

tapi nak rasa jugak ADE KAU KESAH ?

LOL * aku sedih tapi buat2 je ketawa taw :(

mungkin betul apa dia kata

'kita masing2 ada kerjaya sendiri

adil la kan

awak sendiri kata

awak takut nak letak komitmen'

*sigh

betul

aku TAKUT pada komitmen :((


mungkin kalao aku kapel dia baru aku tak dilayan macam ni . . .
KOT



#terimakasih

2 comments:

aku HaniAsyira said...

perasaan yg sama.. hee~~

^_^ Zaza Nur Iman said...

mcm2 kan..zaza pun pnh tgr kawan sekolah tp lngsng xbalas..sdh..