Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Thursday, January 5, 2012

aku mungkin takan forever alone kalao . . .



semenjak budak kiut nie jenguk belog aku, hidup aku makin hari makin bersinar sinar
* pelempang

dia buat ENTRY nie untuk aku .

diulangi

UNTUK HAKU

kao hado? tado an ? an ? an?

*lempang untuk kali kedua

sebab beliau baik hati da bagi aku nasihat dan membimbing aku menuju ke jalan yang benar, maka dengan ini aku membalas la entry beliau itu
*mata kelip kelip

sebenanya, bukan la aku mengwishkan ataupun menganggap yang aku ini akan terus FOREVER ALONE. cuma mungkin keadaan yang buat aku rase dan terfikir macam tuh
*ceh salah kan keadaan lak

rasenye semua orang pon tak ingin berkeseorangan . rite?

aku sendiri tatau ape yang sedang TUHAN rancang untuk aku.

MUNGKIN jodoh aku adelah orang yang dekat dengan aku
MUNGKIN jodoh aku adelah orang yang aku sendiri tak sangka
MUNGKIN jodoh aku orang yang selama ni aku benci

*asal banyak sgt mungkin ? kompius

aku tak bangga dengan status single nie

aku senang dengan FOREVER ALONE

untuk waktu ni la

bukan sebab ade pengalaman buruk or nightmare ke kan *tetibe

cuma rase tanak ade komitmen or terikat dengan sape2

means harus smsing setiap detik , masa , waktu
lapor nak kemana
diawasi, dijagai, dikongkongi *asal cam pelik . dem

okeng la. rase cam terover dose lak kan bagi pendapat

haha

pada sape yang ade hati nak usha guwa tuh, lupekan je la ea
*bajet ramai hard-die-fan
harharhar

guwa fokus pade kerja, jarum, pesakit, darah serta ubat ubatan sahaja

harap maklong ;)



#guwa dan cermin memang ta dapat dipisahkan ;)


#terimakasih


6 comments:

alyah iljimae said...

sebenarnya kita *alone* pon cuma kita yg rasa macam tuh . HUHU . DIA kan ada :)

aReLaN said...

hahahah...mne tau kot2 nnt tangkap cintan ngan patient kan.leh wat drama tu. :p

u won't be alone forever coz there's sumone out there for u,juz wait for the right moment.hehehe

Rayyan Haries said...

uuuu...nurse rupanya... :P
patutlah shift malam. bagus2... kerja mulia!

Entry balas yg mantap. hehe

Awie Omar said...

Dah follow sini.Jemputlah tengok blog ini.Kalau okay, sudi sudi lah follow hehehe
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/sedang-diperkemaskini.html

Alyssa Amanda said...

dh follow :) nurse ea? :) gud2!

Hanih Borhan said...

Nurse rupanya, waah... Mesti pandai cucuk2 orang ni :D