Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Sunday, November 27, 2011

surat untuk BELIAU



*maaf untuk penggunaan bahasa dalam entry ini



salam satu malaysia . salam bandar teknologi hijau *tetibe

guwa tataw nape malam ni jiwe rage guwa terase macam membuak2 darah dan hormon2 yang
bergabung dengan niat nak mengenekan guwa.

ape motif tidaklah guwa ketahui .

tujuan asal guwa utuskan warkah usang ini adelah sebagai tanda guwa sayang kat lu. terpulangla samada lu mahu terima atau pun tidak yer ;)

guwa tahu guwa da janji yang guwa takan tinggalkan beliau. tapi, ape cer tokkk?

lu yang dok senyap sekarang.

alahaiii anak opah

guwa sendiri tatau nape guwa mesty nak terase ngan perbuatan lahiriah beliau

sedangkan guwa tahu guwa bukan la ade ape2 perkaitan pun dengan beliau

*lap hingus

guwa ari2 stalk lu punye wall la der

walaupun guwa tahu, perbuatan guwa nie bole disabitkan kesalahan menceroboh hak milik orang lain, tapi ape guwa peduli.

lu orang peduli ke same guwa???

rasenye tak kot

guwa bukan la kawan se ting ting lu orang pon ==

guwa siyes terase hati ngan lu der

walaupun guwa tatau ape sebab dan reason nye guwa perlu bersikap sedemikian

padehal guwa tahu lu tade pon amek dwet guwa ke, makan bekal nasik goreng cili padi guwa ke kan ==

tapi entahla

lu paham paham jela

guwa ta mintak lu bagi perhatian kat guwa

cume gua tataw nape sekarang sume jadi lain

guwa ta kesah lu ta sayang guwa lagi

tapi guwa kesah sebab lu da sakitkan aty guwa ;)

tapi tak jugak sebenarnye

biarla lu nak cakap guwa jahat ke ape

tapi at least guwa ta payah buat lu benci same guwa

rite?

ape ape pun, guwa sentiasa ingat lu la der

macam yang salu guwa cakap

ALWAYS

walaupun guwa tauhu gua berdose :')

guwa tetap nak ade dalam hati lu

same ade lu bagi atau tak

peduli plak guwa kan

bukan kene bayar sewa pon nak duk kat aty lu

:')

akhir kate dan bicara

guwa mintak maaf kalau lu pun terase ngan guwa

guwa da cube jadik terbaik untuk kite *ceh kite ^^

tapi guwa ta seperfect orang LAIN

guwa tak se hot orang LAIN

guwa tahu ape dalam pikiran dan perasaan lu

banyak kali guwa cakap

guwa bukan kenal lu semalam :')

jadi guwa tauhu

jadi untuk menutup warkah ini,

ingin guwa khabarkan sekali lagi untuk lu

guwa SAYANG lu

guwa rela lu BENCI guwa

tapi guwa takan sekali akan benci lu :')

akhir kata

pecah kaca pecah gelas
suda bace tayahla balas
renyok2 buang dalam tandas
agar hati kurang jadi panas ;)

wasalam

3 comments:

Qistina said...

follow blog sy oke..6t sy follow alek..:)
qistina-eyracyunk.blogspot.com

Qistina said...

follow blog kite k..:)
qistina-eyracyunk.blogspot.com

superNADD said...

done dear ;)