Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Tuesday, October 18, 2011

1st GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk dimenangi

assalammualaikum




kite nak juin 1 contest ni. hmm, ekceli bukan contest la. tapi giveaway . sempena nak mempromosikan kedai online ENCIK BAIZ .

sape yang nak juin kene ikut syarat kat bawah nie ;)
  1. letak banner giveaway tu kat entry korang then buad 1 entry tajuk '1st GIVEAWAY MR BAIZ ~RM300 untuk dimenangi' dan link kat SINI .
  2. follow belog MR BAIZ dan belog penaja untuk more update sepanjang giveaway
  3. kalau suke bole like SINI jugak
  4. bole tag kawan kawan seramai yang mungkin
  5. 3 orang pemenang akan ditentukan melalui Random.Org.
  6. expired date giveaway nie : 31 oktober 2011

HADIAH SANGAT SANGAT MENARIK MENANTI ANDA ;)


kite nak tag :

kat SEMUA yang bace entry nie ^^

#terimakasih




4 comments:

Mr.Baiz said...

hye..thanks ya sudi join 1ST GA baiz..good luck :)

Diyana Ali said...

hai join GA ni juga .gdluck dear, jemput dtg blog sy :))

Diyana Ali said...

hai join GA ni juga .gdluck dear, jemput dtg blog sy :))

ame elms ! said...

good luck ya ! :D