Followers

meet me

My photo
malacca, Malaysia
MALACCA, MY

Friday, June 10, 2011

contest la sangat :)


assalammualaikum.

owang sibuk semangat nak LJM , aku nie sibuk pulak nak masuk contest2 bagai nie.haha

tapelah. tetibe je tergerak ati nak juin diz page n benda nie. kalaw dlu penah gak nak juin, tapi macam malas. skunk, baru ade rase sket.haha

dan kowang2 sume ade tugas yang aku berikan. *cehh.

iaitu, macam bese la kan, tolong aku menlike kan gambo aku n my NARA.


bukan la nak menang sangat. cume nak try nasib je .haha.

kowang kene LIKE page nie dulu.

setel?

LIKE pulak PIXIE ai nie. hehe

DONE.

tengs a lot.

*bdk first time juin bende2 gini. nampak la ja**n. haha :D




wassalam .



2 comments: